Dissabte, 28 De Novembre De 2020
Plaça Constitució, 5, Maials - 25179
Telèfon: 973130004 Fax: 973130403

Novetats

18/11/2020

L’AJUNTAMENT S’ADHEREIX AL MANIFEST UNITARI AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES


Foto

L’Ajuntament de Maials s’ha adherit al Manifest unitari amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre.

En aquest ENLLAÇ trobareu tots els detalls de la campanya de sensibilització endegada amb motiu d'aquesta jornada, i que porta per lema 'Ni agressor, ni còmplice. Atura les violències masclistes'.

La campanya reforça els missatges adreçats als agressors. El focus de la solució de les violències masclistes se situa en la seva responsabilitat i no en les dones que les pateixen. També apel·la a la no complicitat de l'entorn amb els agressors i promou l'avenç en la identificació de diferents situacions de violències masclistes.

Aprofitem per recordar-vos que el dia 25 es convida la ciutadania a fer un minut de silenci a les 12:00h en senyal de suport a les dones que travessen situacions de violència masclista, i que des del vostre organisme podeu sumar-vos a aquest gest i fer-ne difusió.IWS

Mapa Web